Tijelo izvučeno iz Dunava: Trup bez ruku i glave, koljena polomljena 

C76272E0 59A1 4AF6 AC76 7AC30A34F3ED
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Obdukcija dijelova tijela koji su u petak nađeni u Dunavu kod Požarevca bit će ipak obavljena narednih dana kada bi vještak mogao da se izjasni o detaljima koji bi razotkrili o kome je tačno riječ, piše Informer.rs.

U pitanju su dijelovi donjih ekstremiteta i kičme, bez gornjih ekstremiteta. Prema izgledu ostataka ne može sa sigurnošću da se tvrdi, međutim, indicije policije su da je u pitanju muškarac, srednjih godina i krupnije građe.

Osoba mučena prije smrti

Na ostacima su vidljive povrede, koljena su polomljena, po čemu se može naslutiti da je osoba mučena prije smrti.

ČITAJ JOŠ:  Kasumović: Dočekali smo da mještani Lukovog polja imaju svoju ambulantu porodične medicine 

Ovo bi, prema opisu odgovaralo i potencijalnim žrtvama Veljka Belivuka, za kojima se još traga. Među potencijalnim žrtvama je nekoliko nestalih, za čije ubistvo nisu pronađeni dokazi u skaj telefonima osumnjičenih.

Podsjetimo, prije tačno godinu dana Informer je došao do saznanja iz istrage da su pripadnici mafijaškog klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, komadali leševe ubijenih u “štek” kući u Ritopeku, a zatim su dijelove tijela vezivali za betonske blokove i bacali ih u Dunav!

Ronioci Žandarmerije zbog toga su pretraživali dno Dunava, u potrazi za dokazima zločina, ali nisu imali mnogo uspijeha. Ipak, potraga se nastavila.

ČITAJ JOŠ:  Pjevačici skidao gaćice zubima, gosti snimali: Blud i razvrat u kafani ispred koje je izboden mladić (VIDEO)

Žrtve mljeli u mašinama za meso

Neke od žrtava su, kako su naveli pripadnici klana koji su odlučili da sarađuju sa policijom, nakon ubistva mljeli u mašini za meso, pa onda stavljali u džakove, koje su izručivali u Dunav, te je njihove posmrtne ostatke nemoguće pronaći. No, neke su “samo” ubijali, komadali i bacali u Dunav, pa je ovo možda baš jedna od žrtava klana!

Ono što je posebno “zapalo za oko”, uvidom u fotografije izvlačenja tijela iz vode je sljedeće: Nevjerovatna podudarnost patike pronađene na izvučenom tijelu sa patikama fitnes instruktora Jova Kecmana, za kojeg se sumnja da je još jedna od Belivukovih žrtava.

ČITAJ JOŠ:  Ko je Bošnjak koji je zaludio žene u Srbiji

Iako na fotografiji iznad patike izgledaju izuzetno tamne, skoro crne, pretpostavlja se da je to zbog dugog stajanja tijela u vodi, te da su one, zapravo tamno plave (što se iz određenih uglova vidi). Veoma slične kao one na Kecmanovim nogama, na jednoj od posljednjih fotografija prije nestanka.

GODISNJICA
MARKETING