TikToker Hame otvoreno: “Ima li u Sarajevu još koji propali kriminalac da prosi po TikToku? Ne šaljite im pare ljudi, šta vam je”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

TikTok je trenutno među najpopularnijim društvenim mrežama među mladima, a moguće je i da je najpopularnija.

Društvena mreža TikTok, posebno popularna među mladima, prepuna je zanimljivog i edukativnog sadržaja, ali i lajvova u kojima ima prepucavanja na nacionalnoj osnovi, svađa i uvreda, a na čemu pojedini tiktokeri na Balkanu i zarađuju.

Baš ovu plaftormu koriste i kriminalci iz Bosne i Hercegovine kojima je TikTok postao najvažniji vid njihove promocije.

Društvenim mrežama odavno kruži fenomen da su osobe koje su u više navrata bile u sukobu sa zakonom obračune sa suparničkim grupama s ulica prenijele na platformu TikTok.

Međutim Muhamed korisnik iste ove platforme postavio je video klip sa pitanjem “Ima li u Sarajevu još koji propali kriminalac da prosi po TikTok-u?”

Ljudi bolan, šta vam je, ne šaljite im pare. To su prevaranti jedni, neradnici propali kriminalci. Ima ih 10, da ih sada ne nabrajam. Znate vi koji su to ovdje svi”, izjavio je Muhamed aka Hame.95

Muhamed Aličić poznatiji kao Hame.95 na svom profilu objavljuje zaradu balkanski tiktoktera.

Source

GODISNJICA
MARKETING