Screenshot 7 29
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 29, 2021 @ 11:30
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Aplikacija Tinder predstavila je novu opciju koja ima za cilj pomoći samcima da pronađu partnere koji će im biti pratnja na vjenčanjima.

NER FIT

Uposlenici Tindera naveli su kako su ovu opciju kreirali u iščekivanju sezone vjenčanja kojih će ove godine biti mnogo, s obzirom na to da je većina njih prošle godine pomjereno zbog pandemije koronavirusa. Korisnici pomoću opcije “plus one” (“plus jedan”) mogu obavijestiti jedni druge da traže pratnju.

“Znamo da mnogi članovi naše zajednice traže pratnju i sretni smo što im to možemo omogućiti”, rekao je Kyle Miller, potpredsjednik Tinderovog odjela za inovacije.

Opcija je trenutno dostupna samo korisnicima u Sjedinjenim Američkim Državama. U nedavnom istraživanju u kojem je učestvovalo 1.200 ljudi, njih 61,4 posto reklo je da će prihvatiti pozivnicu za vjenčanje ako uključuje opciju “plus one”. Osim toga, 11,5 posto navelo je da su voljni koristiti aplikaciju za upoznavanje kako bi pronašli pratnju.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Tinder se također udružio sa web stranicom Wedding Wire koja služi za planiranje vjenčanja kako bi pomogao samcima da pokriju troškove dolaska na vjenčanje.

LIDER