Tipovi muškaraca koje trebate izbjegavati

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Svaka žena pada na zločeste muškarce. Iako na spomen takvih muškaraca pomislimo na nestašne glumce poput Gerarda Butlera, na našu žalost realnost nam je puno okrutnija, a u nastavku teksta pročitajte par tipova srcolomaca koje zasigurno trebate izbjegavati.

Ženskaroši
Nadaleko su poznati i lako ih je uočiti, stoga ih se pazite. A primjetite li da vaš novi muškarac neprestano odmjerava žene oko vas, vrijeme je da se zapitate da li ste mu dovoljne i da li je to ljubav. Zaljubljeni muškarac se zasigurno ne ponašta tako pa ako bi se našle u sličnoj situaciji budite na oprezu.

Lažljivci
Iako mnogi smatraju da par sitnih laži nikome neće naškoditi te da su te laži normalne i bezopasne, varate se. Osoba koja je spremna lagati da bi izbjegla konflikt ili prikrila neku sitnicu, spremna je i na puno veće laže, a uvjerit ćete se u to prije ili kasnije. Ne uzimajte ovu situaciju zdravu za gotovo. Jednom lažljivac, uvijek lažljivac.

Egotripovi
Lijepo je pored sebe imati muškarca koji ima visoko mišljenje o sebi ali kada vam to svakodnevno nabada na nos, definitivno nešto ne štima. Pođe li vam svakodnevno govoriti kako možete biti sretni jer ste ulovili muškarca poput njega i da vam uvjerava da je premija za vas, vrijeme je da potražite nekog prizemnijeg. Ne dopustite da vam usadi osjećaj manje vrijednosti.

Muljatori
Zaljubljeni muškarac voli provoditi vrijeme sa svojom ljepšom polovicom, a događa li se suprotno to bi sigurno trebao biti pokazatelj da nešto ne štima. Ako ste navikli na njegove nagle promjene planova, te otkazivanje spojeva zbog nekih “važnijih” stvari, budite spremne i na prekid. Radije si nađite nekoga kome ćete vi biti najvažniji i kome neće biti problem da vas ubaci u sve svoje planove.

Treća sreća
Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao, prošlost je, i neka i ostane u prošlosti. Brojna iskustva širom svijeta pokazuju kako naknadni pokušaji gotovo nikada ne urode plodom. Pomirite se sa činjenicom da je gotovo, ma kako bolno bilo, te krenite dalje.