To veče je bio u alkoholisanom stanju, a kada se otrijeznio rekao je: “ubio sam kumu”

Screenshot 2 18
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Zoran Arnautović, otac pokojne Slađane (17) iz Zemun Polja koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u ovom naselju, kazao je da je ljut, ali i ogorčen na to što se mladi život naprasno ugasio.

On je ispričao da se život njegove ćerke ne može vratiti parama, već ostaje večita praznina i žal za tim što nije dočekao, da se njegova kćerka ostvari na svim životnim poljima, prenosi “24 sedam“.

– Ne dao Bog nikome ovo što je mene snašlo. Oduzeo mi je dijete, koje je stradalo zbog ljudske gluposti. Život mi je upropastio, a i život moje Slađane. Ogorčen sam. To veče je bio u alkoholisanom stanju, a kada se otrijeznio, od drugih sam čuo da je rekao: “Ubio sam kumu”. Bio sam u čudu, nisam znao šta da kažem… – priča nesrećni čovjek.

ČITAJ JOŠ:  I OVO JE BIH: Kolegici sipala otrov u kafu

Dodaje da apeluje na mlade da ne sedaju za volan u alkoholisanom stanju, jer će tako unesrećiti nečiju porodicu i trajno im oduzeti nekog koga vole.

– Treba da se pooštri zakon, a maloljetna djeca koja sednu za volan i još pod dejstvom alkohola, smatram da bi trebalo da budu kažnjena. Ako su roditelji strogi i intelektualno obrazovani ne treba da dopuste maloljetnoj djeci da voze auto. Djeco, život je vredniji i on ne može da se plati parama. Svaki čovjek želi da živi i ima svoja prava koja mu niko ne smije oduzeti. Cijeli komšiluk mi se skupio i došao da pruži reči utjehe, a u meni je ostalo još malo snage… – zaključuje Arnautović vidno potresen.

ČITAJ JOŠ:  STRAVIČNE SCENE NA M-17: Od siline udara automobil završio na krovu, otpala guma… (VIDEO)

Slađana je juče sahranjena na Bežanijskom groblju uz prisustvo porodice, rođaka i brojnih prijatelja, koji su došli da je isprate na vječni počinak.

Saobraćajna nesreći dogodila se kada je automobil marke “pežo”, kojim je upravljao maloletni I. J. (16), sletio sa puta na desnu stranu i udario u banderu u Zemun Polju. Kobne večeri, nastradala je Slađana, dok su teške povrede zadobili djevojčica (8) i dečak (10), inače rođena sestra i brat vozača, dok su on, njegova djevojka (14) i Marija A. (19), starija sestra nastradale Slađane, lakše povređeni i pušteni kući.

ČITAJ JOŠ:  STRAVIČNA NESREĆA NA M-17: Sudar četiri vozila, policija na licu mjesta

Takođe, porodica nastradale djevojke namjeravala je da se okumi sa porodicom maloljetnika koji je bio za volanom. Trebalo je da krste Slađanu, a da ona bude krštena kuma njihovom unučetu.

GODISNJICA
MARKETING