2754711 screenshot 78 ff 1 750x463 1
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 28, 2021 @ 22:30
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Marku Janjuševiću Janjušu preminuo je djed, a ova vijest došla je i do njega u Zadruzi.

NER FIT

Nakon što je saznao tužnu vijest, košarkaš se  obratio porodici i najbližima i izrazio želju da finansira sahranu, ali i rekao da se ovoga najviše plašio u rijalitiju.

-Juče sam saznao da mi je deda preminuo, da je bila i sahrana. Ja nisam znao do sinoć, malo mi je bilo bezveze, iskreno. Malo mi je glupo i što sam se osjećao raspoloženo ta dva dana, ali nisam znao. Eto, mojima samo da kažem da mi je jako žao, bio sam vezan za dedu, neočekivano je. To je jedino što nikad nisam želio da mi se desi ovde u rijalitiju- utučen je bio košarkaš.

-Žao mi je što nisam bio na sahrani, ne znam zbog čega, valjda zbog korone. Zamolio bih samo da me izvedu bar svijeću da zapalim tu negdje, ako ima neka crkva. Da se obratim mojima… Moja tetka, ako može, sve što je vezano za sahranu, volio bih da finansiram i ako može moja tetka da pošalje moj novac po nekome ili kako već da odnese. Sve što treba da se rješi, želim ja to da rješim. I to je moja jedina želja i ne bih volio da bilo ko drugi rješava osim mene- rekao je Janjuš, a Dalila je zaplakala dok je pričao.

Tekst se nastavlja nakon reklame

LIDER