TOTALNA ŠTETA, AUTOMOBILI U JARKU: Teška saobraćajna nesreća u Zenici (FOTO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Večeras je neposredno poslije 02.00 sata u Zenici došlo do teške saobraćajne nesreće na magistralnom putu M17, 100 m prije isključenja za Zenicu, u zeničkom naselju Radakovo.

Kako saznajemo od očevidaca, u nesreći su sudjelovala dva vozila i to Ford Focus i Škoda, koji su uslijed nesreće završili u jarku.

Na automobilu Ford Focus pričinjena je totalna šteta, a iz MUP-a ZDK za 072info je potvrđeno kako su dva lica hitno prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica, kao i da se radi o nesreći u kojoj su sudjelova dva putnička vozila.

Uviđaj je još uvijek u toku, nakon čega će biti poznate okolnosti koje su prouzrokovale ovu tešku saobraćajnu nesreću. Iz Kantonalne bolnice Zenica nisu željeli kazati ništa o povredama i životnoj ugroženosti učesnika nesreće, uz obrazloženje da informacije ustupaju tek od 07.00 sati uz prisustvo PR-a.

Podsjetimo, ovo je četvrta nesreća koja se desila večeras u Zenici, prvobitno je došlo do požara na automobilu tokom vožnje, potom lakša nesreća u centru Zenice, nakon čega se u zeničkom naselju Papirna motociklista ‘zabio’ u automobil Golf 2. 

ČITAJ JOŠ:  S budžeta na budžet: U BiH i državni službenici mogu biti izabrani zvaničnici

[flagallery gid=543]

GODISNJICA
MARKETING