TOZOVAC JE IMAO KUĆU I DVA STANA: Ko će naslijediti pjevačevo bogatstvo, testament napisao mjesec prije smrti

Pjevač Predrag Živković Tozovac mjesec dana prije smrti napisao je testament. Sve što ima navodno je prepisao supruzi Emiliji.

Tozovac je, kao da je naslutio, insistirao da sklope građanski brak, a nakon toga i da zvanično njoj ostavi svoju imovinu.

-Početkom godine je rekao ženi da je pitanje koliko će još živjeti i da zato mora da napiše testament. Emilija se nervirala što on priča takve stvari. Govorila mu je da je rano za to. Međutim, on je sam pozvao advokata i sve je završio neposredno prije svoje smrti. Rekao je ženi i njenoj kćerki Sanji, koju je volio kao svoje dijete, da je njegova želja da njima sve ostavi. Tražio je od njih da se brinu o nekretninama koje im ostavlja i da ne rasprodaju sve što je stekao. Sanja se tada rasplakala i rekla mu da je njoj najbitnije da budu svi zajedno.

Pjevačev vjenčani kum Rale Ranđelović potvrdio je da je Tozovac sve ostavio supruzi i pastorki.

– Moj dobri Toza sve je ostavio supruzi jer je ona bila uvijek uz njega. Mnogo je volio i njenu kćerku Sanju, pa je i nju htio osigurati na ovaj način. Spominjao je on meni testament. On je iza sebe ostavio kuću na Voždovcu, stan svoje pokojne majke i stan u kom je živio s Emilijom – priča Ranđelović.

IZVORKurir.rs
Prethodni članakKako su mediji iz Srbije izvijestili o smrti generala Jovana Divjaka
Sljedeći članakSebastian Kurz: Austrija nabavlja vakcine od Rusije