Portal 072info

TRAGEDIJA: Najbolja drugarica joj uništila život tokom noćnog provoda!

Sofi Robinson (20) i njena prijateljica Melisa Kauser (21) išle su zajedno na novogodišnju žurku prošle godine, kada se dogodila strašna tragedija u Sjevenom Jorkširu u Engleskoj. Djevojke su cijele večeri konzumirale vodku, šotove i koktele dok su prelazile iz pabova u lokalne klubove.

Pijane drugarice su se potukle tokom izlaska što je ostavilo trajne posljedice po Sofin vid, koja je ostala slijepa na jedno oko. Sukob je počeo oko laka za kosu, a onda eskalirao kada su se prijateljice svađale koja od njih će platiti taksi.

Melisa je svom snagom nagazila svoju drugaricu tri puta srebrnom cipelom sa štiklom, a posljednji udarac je bio koban jer je “prepolovio” njeno oko.

– Nikad nisam vidjela Melisu da se nasilno ponaša, ali su tad bile dovoljne sekunde da od najboljeg prijatelja postane osoba koja je uništila moj život. Ništa od ovog se ne bi dogodilo da nije bila tako pijana, popila je po 10 pića od svake vrste – istakla je Robinson i upozorila ljude da na dočecima paze na količinu alkohola.

One od incidenta ne pričaju jer je Sofi bila dugo u depresiji zbog ožiljaka i oštećenog vida, i nije izlazila jer se plašila da joj se nešto slično ne dogodi s obzirom da sada ima i vještačko oko. Melisa je osuđena na sedam godina zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih povreda sa predumišljajem.

 

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box