TRAGEDIJA U BEOGRADU: Funkcioner policije Božo Đukić pucao sebi u glavu!

Savjetnik načelnika Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije, policijski potpukovnik Boža Đukić, oko 17 časova nađen je mrtav u svojoj kancelariji u Sarajevskoj ulici.

Kako je Tanjugu izjavio načelnik Uprave i Đukićev šef Zoran Tomašević, Đukić je oko 16 sati pogasio svijetla u kancelariji i izgledalo je kao da je krenuo kući. Kasnije je tijelo pronašla čistačica, rekao je Tomašević, koji je prisustvovao uviđaju, navodeći da je tijelo poslato na obdukciju.

“Kada stignu rezultati biće definitivno poznato da li je zaista reč o samoubistvu. Budući da na licu mesta nije nađeno oproštajno pismo, iako slaba, postoji mogućnost da je pištolj slučajno opalio”, rekao je Tomašević.

Prema njegovim riječima, ništa nije ukazivalo da je tako nešto moglo da se desi.

“Svi smo u šoku. Da smo samo posumnjali, neko bi bar pokušao da spreči tragediju”, rekao je Tanjugu načelnik Uprave za obezbedjenje MUP-a. “Đukić nije imao razloga za tako drastičan potez. Bio je sjajan otac dvoje maloletne dece, dobar kolega, izuzetan čovek”, kazao je vidno potreseni Tomašević.

Đukić je rođen 24. septembra 1967. godine. Po činu je bio potpukovnik, a posljednjih godina i šef Odeljjenja za obezbjeđnje licnosti i delegacija Obezbjeđivao je oko 500 ljudi.

Prije samo mjesec dana unaprijeđen je za sjavetnika načelnika Uprave za obezbjeđenje MUP-a Srbije Zorana Tomaševića.

Istinito.com