traktor nesreca prevrtanje pixsell
05.06.2019., Lokva Moce - Prilikom prevrtanja traktora jucer oko 19.30 sati, na sumskom putu kod mjesta Bicici na podrucju opcine Barban, smrtno su stradale dvije osobe. Nesreca se dogodila kada je 79-godisnjak upravljao traktorom IMT 533, pulske registarske oznake, na kojem je na straznjem dijelu bio traktorski prikljucak (sanduk) u kojemu je nepropisno prevozio 74-godisnjakinju i dijete. Dolaskom do uzbrdice, traktor se iz zasad neutvrdjenih razloga skrenuo van sumskog puta i prevrnuo se u lokvu Mocar. Putnice i vozac pali su u lokvu, a traktor se prevrnuo na njih. Na mjestu dogadjaja smrtno je stradala 74-godisnjakinja, dok su dijete pokusali reanimirati djelatnici hitne medicinske pomoci no nazalost nisu uspjeli te je lijecnica konstatirala smrt djeteta u 21.20 sati. Tokom danasnjeg dana traktor je izvucen iz lokve. Photo: Dusko Marusic /PIXSELL
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 8, 2021 @ 11:30
KATEGORIJA: Crna Hronika
FIXGEHALT

O.M. iz Banje Luke smrtno je stradao juče u prevrtanju traktora u mjestu Melina, Grad Banja Luka, saopštila je PU Banjaluka.

“Nadležnoj policijskoj stanici, 7. oktobra 2021. godine oko 10.15 sati, prijavljeno je, da je O.M. u mjestu Melina, Grad Banja Luka upravljao radnom mašinom marke IMT 539, koja se prevrnula, te da je na licu mjesta smrtno stradao”, pojasnili su u saopštenju.

Kao se dodaje u saopštenju pripadnici banjalučke policije su izvršili uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

LIDER