TRAGEDIJA U BIH: Ovo je Mujaga koji je ubio suprugu i dvoje djece

TRAGEDIJA U BIH: Ovo je Mujaga koji je ubio suprugu i dvoje djece

Amelu Čičkušić je u Tuzli, zajedno sa dvoje djece (2 i 9 godina) usmrtio muž, odnosno otac Mujaga Čičkušić . Prema saznanjima, Mujaga Čičkušić je kao medicinski tehničar radio u Njemačkoj. U Tuzlu je stigao prije nekoliko dana.

Mujaga Čičkušić je u nedjelju oko 21.15 počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju, a prema saznanjima, prije toga je ubio suprugu i dvoje maloljetne djece.

Čičkušić, kako je do sada pokazala istraga brutalni zločin isplanirao u detalje. On je, nekoliko dana prije zločina kupio sjekiru na pijaci i s njom je ubio članove porodice.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a cijeli stan je bukvalno uništen i ispremještan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela.

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Njemačkoj.

Amela Čičkušić bila je jedna od omiljenih medicinskih sestara UKC Tuzla među kolegama i pacijentima. Svi zaposleni u UKC Tuzla, građani Tuzle, ali i cijela Bosna i Hercegovina i regija su u šoku nakon stravičnog zločina i opraštaju se od nje potresnim riječima.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica