Tragedija: Utopio se pokušavajući da spasi unuka

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Muškarac iz Bugarske utopio se u srijedu u Grčkoj pokušavajući da izvuče na obalu unuka kojeg je struja nosila na dušeku, objavljeno je na Facebook stranici “Live from Greece”. Ana Nikolić sa Tasosa upozorava turiste da ne puštaju djecu samu na dušecima kada puše vjetar i talasi su.

Nikolić podsjeća da je sličnih slučajeva utapanja bilo i prošle godine, a da djeca ne bi trebalo da budu sama na dušecima kada puše vjetar i u moru su talasi. Osim toga, napomenula je kako nije bilo spasioca jer je završio smjenu u 18. sati.

ČITAJ JOŠ:  Društvenim mrežama kruži video: Žena napale djevojčice iz Srbije u Grčkoj

Na stranici „Live from Greece“ objavljeno je da su se u srijedu desila još dva nesretna slučaja. Na Tasosu je jedan mladi turista iz Rumunije skočio u Jolu (Giolu), koja je čuvena turistička atrakcija na ostrvu, i doživio tešku povredu kičme. Podsjeća se da je tokom juna bilo više nesreća na istom mjestu, jer turisti prilikom skoka u ovaj prirodni bazen loše procjene dubinu i zbog zamućene vode ne vide da se na dnu nalaze stijene i kamenje.

ČITAJ JOŠ:  EU uvodi veće poreze za zagađivače, na udaru i BiH
GODISNJICA
MARKETING