Portal 072info

TRAGEDIJA ZBOG VIRUSA NA RAČUNARU: Muškarac ubio sina (4), pa izvršio samoubistvo!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2hakerJedan muškarac ubio je svog četverogodišnjeg sina, a onda izvršio samoubistvo jer je mislio da ide u zatvor. Kako je napisao u oproštajnoj poruci, sina je ubio jer nije htio da ispašta zbog njegovih postupaka.

Marcel Datzu ubio je svog sina i sebi oduzeo život nakon što mu je računar zaražen virusom, pa je od njega traženo da uplati 16.000 eura ili će u zatvor. 36-godišnji Rumun je ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao da ne može u zatvor, a da ne želi da njegov sin ispašta zbog njegovih postupaka.

Policija vjeruje da je računar zaražen ransomware virusim kad je Marcel posjećivao stranice za odrasle. Jedan od njegovih sinova pronašao je tijela u njihovom domu, a pismo je bilo naslovljeno na Marcelovu suprugu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Dobio sam upozorenje na računaru u kojem je pisalo da moram platiti 16.000 eura ili ću u zatvor na 11 godina. Ne mislim da je normalno to što sam učinio. Izvinjavam se svima. Ne želim da Nicusor pati zbog mene. Ne mogu podnijeti da idem u zatvor. Ne mogu.”

Marcelova kćerla Elena objavila je sliku na kojoj je sa svojim malim bratom, a napisala je “Zauvijek u mom srcu, uvijek u mojim mislima”.

doznajemo.com/D.Z

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

 

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME