Portal 072info

Transparentna i odgovorna politika SDA

PROMO – IZBORI 2016 – Stranka demokratske akcije Zenica najjača, najveća i najorganizovanija je općinska organizacija u Bosni i Hercegovini. Rezultati SDA Zenica su vidljivi i prepoznati od strane građana Zenice, a tako je bilo i na predizbornom skupu održanom 28. septembra 2016. godine u Pojsku.

Uprkos hladnom vremenu nekoliko stotina članova i simpatizera SDA Zenica prisustvovali su skupu na kojem su predstavljeni kandidati SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore, kao i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić. Svoju podršku potvrdio je svojim dolaskom i predsjednik Asocijacije mladih SDA Bosne i Hercegovine, Salko Zildžić, koji je prilikom obraćanja izjavio: „Vašeg kandidata za gradonačelnika, Naidina Ahmetspahića, poznajem dugi niz godina. Zajedno smo radili na mnogim projektima i vjerujem da može doprinijeti nastavku razvoja Zenice. Emanet koji je preuzeo na sebe mu je velika odgovornost, ali njegova čestitost i pravednost je garancija realizacije svega što ide u korist građanima Zenice.“

Besim Spahić, bivši predsjednik SDA Zenica, obratio se prisutnim članovima Stranke i pozvao ih da budu uz SDA, jer je to stranka koja ima sistem, koja radi u kontinuitetu i koja je dokazala da može napraviti rezultate u našem gradu. „Građani nemaju vremena za eksperimentisanje,  jer se to u pravilu pokazalo kao neuspješno“, izjavio je prilikom obraćanja prof.dr. Besim Spahić.

Na predizbornom skupu u Pojsku govorili su i nosilac liste SDA Zenica, prof. dr. Spahija Kozlić, predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić, a u ime kandidata prisutnima se obratio kandidat na listi SDA za predstojeće lokalne izbore, Amir Smajlović.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box