Travnički pedofil tražio od djevojčice da se slika gola

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pedofil S. S. iz Travnika upao je u zamku koju su mu pripremili građani na Facebooku. Izmišljena 13-godišnja djevojčica, iza koje stoji tim srbijanske neprofitne organizacije “Borba protiv pedofilije”, razmjenjivala je eksplicitne poruke i fotografije sa S. S. Djevojčica je u početku negodovala i predomišljala se kako bi klopka izgledala što uvjerljivije, a onda je pristala na dopisivanje kako bi pedofil upao u igru.

Bolesni zahtjevi

Manijak je od djevojčice, o čemu svjedoče perverzne poruke, tražio da se slika ili snima gola, a on će, kako je napisao, isto to učiniti za nju. U jednom momentu, S. S. je napisao 13-godišnjakinji da nisu djeca i da mu može vjerovati te da se ne plaši. Poruke su objavljene na internetu, gdje su ubrzo zasute komentarima ogorčenih građana, koji su se iz sata u sat samo nizali, a lovci na pedofile, prema svom ustaljenom načinu rada, predali su jezivi materijal policiji.

Prijavljen Visočanin

Nedavno je raskrinkan još jedan pedofil iz Bosne i Hercegovine. K. Š. iz Visokog lovci na pedofile namamili su opet lažnim Facebook profilom 13-godišnjakinje i strpljivo su čekali da joj se javi. Vrlo brzo je upao u igru te, bez imalo oklijevanja, započeo razgovor s njom. U porukama seksualnog sadržaja tražio je da mu pošalje svoje fotografije eksplicitnog sadržaja. Protiv K. Š. je podnesena prijava.

Avaz