Portal 072info

Traži poklon nazad jer je prijateljica nije pozvala na vjenčanje

vjencanje na granici 696x464 2
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedna je žena otkrila kako se duboko razočarala u svoju prijateljicu te je cijelu situaciju objasnila na Redditu.

Odrasla sam u hrišćanskoj porodici i vjenčanje mi je jako važna stvar. To je spajanje dvije duše u vječnosti pod okriljem Boga i malo je reći da sam luda za vjenčanjima, čak i plačem na ona lažna u filmovima. Moja prijateljica Stejs je trebalo da se uda u maju ove godine, ali sve je odgođeno zbog korone. Vjenčanje je potom trebalo da bude održano krajem godine. Ona i budući muž kupili su kuću pa sam im ja odlučila darivati prekrasan i skup set za jelo zajedno s priborom. Možda sam čak potrošila previše, ali moj suprug i ja smo finansijski stabilni i nije mi to teško palo”, napisala je ona, a prenosi “The Sun”. Dodaje da je saznala da joj se prijateljica, ipak, udala na maloj, porodičnoj ceremoniji u avgustu.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Sakrila je to od mene jer me nije pozvala, a nije htjela da se loše osjećam ili naljutim. Malo je reći da sam povrijeđena. Ponašala sam se prema njoj kao da mi je sestra, pomagala joj planirati vjenčanje, tješila je dok mi je plakala na telefon kad je njen veliki dan otkazan, ali očito me nije smatrala dovoljno važnom da me pozove. Sljedeće godine namjerava obnoviti zavjete i pozvati više ljudi na slavlje, ali to nije isto. Poslala sam joj poruku u kojoj sam tražila novac za skupi set tanjira koji sam joj prethodno kupila. Osjećam se prevarenom, kupila sam joj dar kao simbol moje ljubavi i dobrih namjera za nju i njenog novog muža, a ne obnavljanje zavjeta. Jesam li ja bezobrazna što to želim nazad? Za informaciju, kuma je trebalo da bude njena sestra, a ne ja”. Napisala je naknadno kad je preuredila prvi post.

Ali, reakcije koje je dobila nisu bile približne onome što je priželjkivala. Naime, većina ju je komentatora napala, rekavši joj kako u cijeloj situaciji ona isključivo gleda sebe, te ni po čemu nije dobra prijateljica.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

U jednom od njih rečeno joj je kako je prijateljica očito dobro poznaje jer joj je prećutala kako će se održati intimno vjenčanje, znajući da će se ona ljutiti.

Većina ju je osudila što traži svoj poklon nazad jer se to baš nikad ne bi trebalo raditi i pokazuje koliko je neko nisko spreman ići. Uostalom, da joj se toliko zamjerila time što je nije zvala na vjenčanje ili što je prećutala da će se ono ipak održati, mogla je okončati prijateljstvo, a ne inatiti se traženjem poklona nazad.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 7
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6