Tražite posao? Država vam nudi radna mjesta i sjajne plaće

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ovo bi mogla biti dobra prilika za nezaposlene.

Ukoliko nemate posao, a posjedujete fakultetsku diplomu, donosimo vam detalje oglasa za nova radna mjesta u državnim institucijama. Naime, kako je saopćeno iz Agencije za državnu službu, priliku za zaposlenje možete potražiti u Ministarstvu civilnih poslova BiH kao šef Odsjeka za kadrovske i opšte poslove i kao viši stručni saradnik – koordinator rada Regionalnog centra za saradnju i razvoj u mentalnom zdravlju u JIE. Više detalja potražite OVDJE.

ČITAJ JOŠ:  Epilog protesta kod murala ratnog zločinca Ratka Mladića: Privedeno šest osoba

U istom Ministarstvu možete se zaposliti i kao Viši stručni saradnik za planiranje i izvještavanje u oblasti zdravstva, dok je Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine, u ime Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine raspisala je Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta rukovodećih državnih službenika u Uredu za harmonizaciju i koordinaciju sistema plaćanja u poljoprivredi, prehrani i ruralnom razvoju Bosne i Hercegovine, a detalje o nova tri radna mjesta potražite OVDJE.

Iz Agencije je saopćeno i da je raspisan Javni oglas za prijem stručnog saradnika za poljoprivredno tržišni informacioni servis i računovodstvene podatke na farmi.

ČITAJ JOŠ:  Lijepa vijest: Bejbi bum u Sarajevu

N1

GODISNJICA
MARKETING