Portal 072info

Tražite posao u inostranstvu? Evo popisa poslodavaca koji puno zapošljavaju

Portal Time.com objavio je popis poslodavaca koji trenutno puno zapošljavaju. Zbog toga biste prije svega trebali u SAD, London ili negdje drugdje u svijetu. Neka zaposlenja su također dostupna u Evropi.

Među vodećim poslodavaciima na prvom mjestu je njujorška tvrtka Peloton Cycle koja trguje luksuznim biciklima. Njihov lanac se brzo proširio, a trenutno će trgovinu otvoriti u Chicagu.

Na drugom mjestu je AlphaSights s radnim mjestima u New Yorku, Londonu, Dubaiju i Hong Kongu. Oni se bave savjetovanjem i povezivanjem stručnjaka sa preduzećima. Zapošljavaju uglavnom analitičare, inženjere, konsultante i dizajnere.

Na trećem mjestu je Deloitte, finansijska i revizorska tvrtka, koja zapošljava prvenstveno analitičari i ekonomiste. Radna mjesta su dostupna u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tvrtka Chegge je edukativna tvrtka koja nudi udžbenike i bilješke za studente, a njeno sjedište u Santa Clari u Kaliforniji, Atlassian, softwersko tvrtka sa sjedištem u San Franciscu i Sydney-u, osigurava radna mjesta prvenstveno za programere i informatičare. Urede također maju u Vijetnamu i Poljskoj.

Na šestom mjestu na popisu je tvrtka Onefinestays sauredima u Londonu, New Yorku, Los Angelesu i Parizu. Turistička tvrtka nastoji da se putnici na nepoznatim mjestima osjećaju kao kod kuće. Rad se odvija u demokratskom ozračju, a traže najrazličitije profile: od marketing osoblja i održavalaca internetskih mreža do analitičara.

Puno zapošljava tvrtka Zoosk iz San Francisca, koja se bavi online datingom, a traže uglavnom programere i dizajnere, kao i njujorški Yext, prema časopisu Forbes jedna od 20 najperspektivnijih tvrtki u 2014. godini. Bave se marketingom i traže prije svega marketing meadžere i prodavače.

U društvu Lithium iz San Francisca pomažu u online umrežavanju, optimizaciji poslovanja i povećanju baze kupaca. Takve su i njihove potrebe za zapošljavanjam. U SendGridu iz Denvera se bave filtriranjem informacija za korisnike i brzorastuća su tvrtka koja je u potrazi posebno za projekt-menadžerima i inženjerima.

(Indikator.ba)

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box