Treći dan potrage za porodicom Đokić, uključeni helikopteri i Žandarmerija

DB5BB99C A7B0 42D0 B56D 0AF5C6FF0F91
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

ALEKSINAC – Policija treći dan traga za tročlanom porodicom Đokić iz Aleksinca koja je nestala u nedjelju, a u potragu su uključeni i helikopteri i Žandarmerija.

Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija Đokić proveli su nedjelju kod familije u selu Moravac nedaleko od Aleksinca.

Porodičnu kuću napustili su oko ponoći, a RTS navodi da im je Goranova majka ispričala kako poslije toga više nije uspjela da stupi u kontakt sa njima.

Tražili su ih u stanu, ustanovili su da nema automobila i da je stan zaključan. Shvatili su da nešto nije u redu pa su u utorak uveče nestanak prijavili policiji.

Posljednji zabilježen trag je snimak sa video-nadzora iz perionice automobila na putu Moravac–Aleksinac, desetak minuta nakon ponoći. Dalje se ne zna ništa, čak ni to da li su stigli do zgrade u kojoj stanuju, navodi RTS.

Predsjednik opštine Aleksinac Dalibor Radičević istakao je da se policija trudi da pronađe neki trag, da su pretražili i Bovansko jezero i da ništa nisu našli.

“Nikome nije jasno šta se desilo i svi čekaju informacije o tome i nadamo se svi samo da ćemo ih naći žive”, rekao je on i dodao da je u današnje vrijeme prosto nevjerovatno da nestane porodica od tri člana kao da su u zemlju propali.

Ova porodica je poznata u Aleksincu po tome što drže jednu od najstarijih mjenjačnica u gradu.