TRENUCI UŽASA Beba puzala prema autocesti, spasio je bivši zatvorenik

TRENUCI UŽASA Beba puzala prema autocesti, spasio je bivši zatvorenik

Jedan bivši zatvorenik spasio je bebu od gotovo sigurne smrti na autocesti.

Dok je Bryant Collins bio u zatvoru, rekao je sam sebi da će postati bolji čovjek. Ovog nedjelje, imao je priliku to i dokazati. Spasio je bebu koja je puzala prema autocesti u američkoj saveznoj državi Georgia, piše Huffington Post.
Collins, koji je u zatvoru proveo 10 godina zbog proizvodnje kokaina, vozio je brzom cestom u petak te primijetio da pokraj ceste puže dijete.

‘Vidio sam nešto u uglu oka i pomislio sam da bi to moglo biti dijete. Zaustavio sam se. Kada sam izašao iz auta, vidio sam dijete gotovo na autocesti’, kaže Collins.

Vlasti su priopštile kako je jednogodišnja djevojčica odlutala oko 300 metara od kuće, puzala je kroz šumu, pala s 4,5 metara visokog nasipa i tako došla do autoceste.

Collins je nazvao 911, američku službu za hitne slučajeve i zabavljao je dva sata, dok služba nije došla po nju. Prilikom pregleda utvrđeno je kako djevojčica ima nekoliko ugriza insekata, a sve ostalo bilo je u redu.

Vlasti je zanimalo kako je moguće da je djevojčica odlutala iz doma, a majka im je rekla da ju je povjerila na čuvanje starijem djetetu.

dnevnik.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE