Treper dobio kajlu od 200.000 eura, masku ne skida ni za kakve pare

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Popularni trep izvođač Devito promovisao je novi album “Plava krv” u jednom prestižnom beogradskom hotelu na kojoj su novinari mogli samo da uzmu izjave i slikaju zvijezdu večeri i njegove goste, dok im pristup nije dozvoljen na žurku koja je potom uslijedila. Najvažniji moment tog djela promocije kojoj su prisustvovali mediji bilo je uručenje skupocjene kajle koju je Devitu (ili Davidu Ljubenović, kako se treper zove) poklonio čuveni juvelir Abtin Abbasi iz Londona.

Devito i juvelir Abasi

U pitanju je ogrlicu u vidu debelog lanca sa dijamantima i velikim privjeskom koji predstavlja masku koja je Devitov zaštitni znak. Svi koji su čuli da kajla košta više od 200.000 evra ostali su zapanjeni iznosom, a pogtovo kada se čulo da je Devito ustvari platio ogrlicu, a ne da ju je dobio na poklon.


Devito je u razgovoru sa brojnim novinarima odgovarao na različita pitanja i pored ostalog rekao da voli svoju privatnost i da masku ne bi skinuo ni za kakav novac. Inače, skida je samo kad je duže u kući, odnosno prije nego što legne u krevet. S obzirom na ogromnu popularnost koju je dosegao u posljednje vrijeme otkrio je da on ipak nije sasvim novo ime na sceni jer je još od 2006. godine počeo da nastupa po domovima omladine u Srbije.

Napomenuo je da se bavio i drugim poslovima, ali će možda o tome pričati neki drugi put.

-U svakom slučaju možda sam masku trebalo da stavim ranije – kaže Devito.

Na albumu “Plava krv” su čak 24 pjesme, od kojih su 15 dueti, a špekuliše se da je u cijeli projekat treper uložio 250.000 eura.

Povodom nedavnih tragedija u Beogradu stradanja djece pisalo se da i tekstovi pjesama rep i trep muzike loše utiču na mlade naraštaje, pa je i Devito zamoljen da to prokomentariše.

-Ne mislim da trep muzika utiče loše na omladinu, ona ima za cilj samo zabavu, kao film ili pozorište. Mi možda psujemo u pjesmama, ali to je sleng, ne mislim da ima neko loše značenje.

Ja pjesmama hoću da motivišem ljude da vjeruju u sebe i da mogu da postignu neki cilj – rekao je, između ostalog, Devito.

On je na promociju pozvao većinu svojiih kolega sa trep scene, ali i druge izvođače i prijatelje, pa su tako došli: Relja i Nikolija, Vojage, Nucci, članovi sastava “Crni Cerak”, MC Stojan, Albino, Teodora Popovska, Peđa Jovanović, “Osvajači”, Filip Miletić, glumac Gordan Kičić sa suprugom…

Tekst i foto: Slavica Danilović / Express