Screenshot 6 4
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
NER FIT

Ovog augusta će se pojaviti aspekt T-kvadrata, što će kod vodolije, bika i lava uzrokovati stresne situacije u više sfera života, a naročito u ljubavnim odnosima.

FIXGEHALT

T-kvadrat u horoskopu označava dvije planete u opoziciji (Saturn i Uran) koje su u kvadratu sa trećom planetom (Merkur). Ovaj period je naročito težak za ljubavne odnose vodolija, bikova i lavova.

Vodolija

Budući da je Saturn u vašoj prvoj kući, ovo može stvoriti probleme oko načina na koji posmatrate svoje tijelo, odnosno doći će do pojave nesigurnosti. Bit ćete previše strogi prema sebi.

LIDER

Uran i Mjesec su tokom augusta u četvrtoj kući, što znači da će se neočekivane negativne emocije ispoljiti u ljubavnoj vezi. Sunce i Merkur u sedmoj kući će dodatno intenzivirati lošu komunikaciju.

Nećete imati volju za suočavanje s konfliktom. Imajte na umu da je važno ne potiskivati bilo šta, ali ne zaboravite razmisliti o dugoročnim implikacijama vaših riječi.

Bik

S obzirom na to da su Uran i Mjesec u vašoj prvoj kući, ovo može stvoriti neočekivane emocije koje će isplivati ​​na površinu kada je u pitanju vaša percepcija o tome ko ste u ovom trenutku svog života i ko postajete. Uvidjet ćete da niste zadovoljni sobom i da radite isključivo ono što vam drugi kažu.

Saturn je u desetoj kući, zbog čega ćete postati nezadovoljni napretkom u karijeri. Sunce i Merkur u četvrtoj kući će poremetiti dinamiku ljubavnog odnosa. Uvidjet ćete istinu koja je bila skrivena ili koju ste možda poricali.

Ta istina potaknut će vas da napravite važnu promjenu u životu. Uspjet ćete vratiti dio autentičnosti koju ste izgubili.

Lav

Sunce i Merkur su u prvoj kući, što znači da ćete postati svjesni svoje prirode i svrhe na ovom svijetu. Suprotno tome, Saturn u sedmoj kući će stvoriti osjećaj ograničenja i ugnjetavanja u ljubavnoj vezi. Shvatit ćete da vi i partner više niste kompatibilni.

Uran i Mjesec su u desetoj kući i oni će vas “natjerati” da se oslobodite svih izazova u karijeri koji vas sprečavaju u napretku. Oslonite se na intuiciju jer će vam pomoći da shvatite kojim stvarima se trebate posvetite, a koje naprosto trebate pustiti.