Tri horoskopska znaka koja nemaju sreće u ovoj godini

tuga 1

2020. godina nije bila posebno dobra ni za koga, ali, ako je vjerovati astrologiji, nekim ljudima je ipak bilo teže.

Kao najnesretnija u ovoj godini istaknula su se tri horoskopska znaka, koji vjerovatno jedva čekaju da 2021. što brže dođe, piše We Mystic.

Vaga

2020. godina nije bila dobra prema Vagama i one bi trebale izbjegavati bilo kakve rizike jer je velika vjerovatnoća da će ishod biti nepovoljan za njih. Ove godine nemaju sreće ni u ljubavi te bi trebale oprezno stupati u odnose i dobro paziti kome vjeruju.

Rak

Copy

Ova godina za Rakove nije bila, niti će biti, nimalo lagana. Ništa im ne ide od ruke i svi projekti im uglavnom završavaju neuspjehom. Ljudi oko njih neprestano ih pokušavaju spustiti i otežati im svakodnevicu, kao da im već i samima nije dovoljno teško. Ovaj znak trebao bi izbjegavati ulaziti u rizična finansijska ulaganja i ne bi trebao vjerovati svima.

Ovan

Ovan je jedan od najnesretnijih horoskopskih znakova. Stalno se osjeća kao da ne može pronaći izlaz iz teške situacije i kao da se sve oko njega urušava. Svaki korak koji Ovan napravi u 2020. godini dovodi ga do sve veće nestabilnosti i neurotičnosti. Trebao bi prestati težiti velikim promjenama i odmoriti se od svega, kako bi razbistrio um i hrabro krenuo u nadolazeću godinu.

Prethodni članakGazdi ukrao 79 svinja, ali vlasnik farme ne može mu dati otkaz: Čovjek uči dok je živ
Sljedeći članakSLUČAJ U BIH: Osumnjičen da je slikao djevojke u toaletu