Portal 072info

Tri horoskopska znaka koja žele samo “ljetnu avanturu”

Ljeto je u zamahu, a odlazak na more za slobodne osobe nudi potencijalne ljubavne avanture. Iako postoje osobe koje nemaju pozitivno mišljenje o vezama koje se brzo “sklapaju” na moru, drugi žude za onih nekoliko dana provedenih na moru tražeći avanturu.

Ovo su tri horoskopska znaka koja ne žele ozbiljnu vezu, već kratku ljetnu avanturu:

OVAN

Kada se radi o udvaranju, Ovan je direktan i agresivan. Nemojte da ga pitate za dozvolu da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačnije osobe na planeti. Slobodno možete da mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak. Na taj način ćete perfidno stići do njegovog srca i biće kasno da se vratite na odnos kombinacije.

LAV

Ako želite da osvojite Lava, to će biti teška borba. Stoga vam odmah kažemo da odustanete. Ta osoba je već uveliko zaboravila da je spavala sa vama, a poruke koje mu šaljete za nastavak druženja, neće ni otvoriti.

RIBE

Ribe vole da zavode i nikada u to ne uključuju emocije. Možda dosta kasnije, ali i tada je pitanje. One imaju toliko galantan stav, tako da se svaka djevojka za jedno večer osjeti kao da je jedna i jedina. To je samo njena taktika, kako bi svoje partnerke bolje opustile i prepustile.

Podijelite članak