Tri najbolja horoskopska znaka za brak: Jeste li među njma?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Rak

Račice žive za ljubav. Kad ih jednom osvojite, one će vas bezuvjetno voljeti i biti spremna s vama otići i na kraj svijeta. Njezini osjećaji uvijek su intenzivni. Uz nju ćete naučiti što znači pored sebe imati pravu ženu. Račica je spremna učiniti sve kako bi izabranik njenog srca bio najsretniji čovjek na svijetu, piše “Cosmopolitan“.

Sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, kazalište u kući uz račiće je gotovo garantirano. Ipak, to je mala cijena koju ćete platiti za život u oazi poput one iz “Tisuću i jedne noći”. Uvijek okruženi najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma, takvoj bi ženi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu.

Djeca su za nju uvijek na prvom mjestu i baš poput vaših, i njihove će potrebe uvijek stavljati na mjesto ispred svojih. Pobrinite se da joj priuštite odmor i uzvratite za ono što čini za vas, jer ona neće tražiti ništa zauzvrat osim malo ljubavi, pažnje i iskrenosti.

ČITAJ JOŠ:  U 37 dana oženio se četiri puta i razveo tri, razlog je bizaran

Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ove žene posjeduju nevjerojatnu snagu i sposobnosti, ali traže nekoga tko će im otvarati limenke kad one to ne mogu. Ona ne traži ništa manje od sebi ravnog, pa ćete se pored nje morati potruditi. Obožavati ćete ju iako ona za to neće morati učiniti ništa posebno.

Sve što radi za vas, ona radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti. Kad se ljuti, ljuti se najljepše na svijetu. Kad zahtjeva, svaka njezina želja za vas je zapovijed. Uz nju ćete naučiti što je nesebična i prava ljubav.

Za svoju djecu bori se poput lavice. Uvijek će biti na oprezu. Onaj tko im pokuša nauditi vrlo će brzo požaliti. Od vas zahtjeva da ju obožavate, ali to za vas neće biti nikakav prevelik posao jer se vi tako osjećate i bez previše truda.

ČITAJ JOŠ:  UŠI NISU ZA ČIŠĆENJE: Ovo je sve što treba da znate, a evo i zbog čega

Jarac

Pred ovom bi ženom svatko pao na koljena, pa tako i vi. Jaka kao crna zemlja, ulaže nadljudske napore kako bi postigla svoje ciljeve, ali na njoj nećete primijetiti ni kap znoja.

Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova će dama učiniti nenametljivo i dostojanstveno, a vi ćete se pitati jeste li uopće dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorijeti postojano i toplo, kad sve ostale budu izgorjele.

Njezina odgovornost, dužnost i posvećenje neće dopustiti da se taj plamen ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednog dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je voljela dok ste još bili “nevidljivi”, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovjek vrijedan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svijesna što od koga može očekivati.

ČITAJ JOŠ:  Prvi leteći auto je postao legalan i smije na cestu

Ako ste uspjeli privući ženu poput nje, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda vidi bolje nego vi vidite samog sebe, a pobrinuti će se da iz vas izvuče ono najbolje.

Žene u znaku Jarca su stroge, ali pravedne majke. Ona odgaja pobjednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažete znak i ustrajnost, a ona će vam rado, svojim primjerom, pokazati kako.

GODISNJICA
MARKETING