Portal 072info

TRI NOĆI – 100 KM: Dočekajte Novu godinu na Vlašiću u apartmanima BEDI

Oduvijek se proslavi Nove godine i ispraćaju stare godine davala velika pažnja, tako svi oni koju obilježavaju proslavu Nove godine s posebnom dozom ozbiljnošću tragaju idealno mjesto za takvo nešto. Uistinu, proslava Nove godine sa razlogom ima svoju jedinstvenu simboliku koja se ne može porediti sa proslavom drugih praznika.

Tradicionalno se mnogi Bosanci i Hercegovci, ali i gosti iz regije odlučuju biti dio čarobne proslave Nove godine na Vlašiću koja opravdano slovi za najbolje mjesto gdje možete kazati zbogom staroj i raširiti ruke novoj godini. Pahulje, snijeg, bijeli prekrivač, čist vazduh i veliki broj turista samo su neki od razloga koji su za veliki broj stanovništva atrakcija, a podsjećamo kako se svake godine organizuje doček Nove godine na otvorenom uz veliki vatromet.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pored navedenog, tradicija je da se za ovu prigodu organizuje i bogat muzički program, a što se pokazalo ispravnim budući da je iz godine u godinu potražnja za smještajem na Vlašiću u ovo vrijeme sve veća. Mnogi smještaji svoje kapacitete popune i nekoliko mjeseci prije decembra, a što je još jedan od pokazatelja o napisanom. 

Novoizgrađeni i novoopremljeni apartmani ‘BEDI’ također nude svoje smještajne kapacitete za sve one koji znaju kako dočekati Novu godinu a da je teško možete zaboraviti. Njihovi smještajni kapaciteti  su:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Apartman br. 1 (12 osoba)
– Apartman br. 2 (10 osoba)

Preostala dva apartmana na raspolaganju su svim zainteresovanima koji žele doživjeti doček i proslavu Nove godine poput one koju gledamo u filmovima. 

Tako svoje smještajne kapacitete za doček Nove godine nude već od 100 KM (po osobi, dozvoljeno ostajanje tri noći), a sve što je neophodno kako biste saznali više informacija jeste da im se pridružite na Facebook stranici, te ih kontaktirate u vidu poruke ili slanja e-maila na: bedivlasic@gmail.com, a dostupni su i na broj telefona 00387 61 451 473.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Od 3. januara cijene kreveta u Apartmanima BEDI na Vlašiću već od 10 KM!

Pridružite se zvaničnoj Facebook stranici apartmana ‘BEDI’ Vlašić klikom OVDJE, pogledajte fotografije apartmana i stupite u kontakt, rezervišite svoj boravak i uživajte na Vlašiću!

[Galleries 464 not found]

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME