Portal 072info

Tri poze zbog kojih ćete željeti još više seksa

Želite li naučiti neke nove poze u seksu? Svakako isprobajte neku (ili sve) od preporučenih.

Obrnuti misionarski položaj

Misionarski je najčešći i najlakši od svih seksualnih položaja, čovjek se jednostavno popne na vrh i stvar riješena! Ako ste pak u potrazi za nečim malo drugačijem, pokušajte obrnuti misionarski položaj. A kako to učiniti? Muškarac neka legne na leđa, a žena neka sjedne na njega, i to licem okrenuta prema njegovim nogama. Nakon što dođe do penetracije, žena se treba nagnuti prema naprijed, oslanjajući se na ruke i gurajući noge unatrag prema muškarčevoj glavi.

Žablja poza

Kao što ste možda pogađate, froggie stil je sličan doggy stilu. Međutim, umjesto da se žena spusti na sve četiri, treba čučnuti kao žaba spremna za skok. Kako to učiniti? Žena neka čučne kao žaba na pod, s glavom nagnutom prema naprijed, a većinu svoje težine neka prenese na noge. Muškarac treba klečati iza nje i penetrirati odostraga.

Jogi poza

Jogi pozu najbolje je opisati kao obrnuti doggy položaj, a pogodan je za svaku ženu koja se katkada osjeća klaustrofobično u seksu. Kako to učiniti? Žena neka leži na podu ili drugoj čvrstoj površini, a potom neka se rukama odupire podu, odnosno neka stavi tijelo u položaj luka. Muškarac treba klečati i iz toga položaja penetrirati.

Podijelite članak