Trik s TikToka pokazuje kako da na sljedeće putovanje avionom besplatno unesete dodatan prtljag

438B8F43 A77A 464F 98BC FE26B6014EA6
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jedan od najgledanijih videa na TikToku ovog mjeseca bio je trik za putovanja avionom zahvaljujući kojem možete “prekoračiti” dozvoljenu kilažu prtljaga te uz pomoć improvizovanog jastuka u avion unijeti višak odjeće.

Ranije ovog mjeseca, Anya Iakovlieva, čije korisničko ime na TikToku glasi @nolimitua, objavila je videozapis na kojem višak odjeće iz kofera slaže u jastučnicu i kreira improvizovani jastuk koji “leti besplatno”.

ČITAJ JOŠ:  Bh. građani bez ograničenja mogu u Njemačku

“Najbolji putnički trik ikad!!!” Jastuk ‘leti besplatno'”, napisala je u opisu videa, prikupivši više od 16 miliona pregleda od 18. septembra kada je objavljen.

Na prvom od tri vezana snimka pokazuje kako pakuje odjeću u jastučnicu sa zatvaračem, zatim sljedeći prikazuje kako na aerodromskom terminalu vuče veliki kofer na točkovima sa improvizovanim jastukom na vrhu. Konačno, posljednji snimak prikazuje kako mirno sjedi na brodu, drži jastuk u krilu i namiguje kameri kako bi dokazala da je prošla neopaženo.

ČITAJ JOŠ:  Šef svakom zaposleniku ponudio 5.000 eura ako se vakciniše, evo koliko ih je prihvatilo

Iakovlieva je također objavila video na svojoj Instagram stranici, označivši ga u Istanbulu, sugerišući da je uspješno donijela dodatni “prtljag” na međunarodni let.

Jedan korisnik TikToka je u komentaru napisao da će sad svi saznati za ovaj trik te da će aviokompanije početi naplaćivati unošenje jastuka na let.

Iako su korisnici bili skeptični za uspjeh njenog trika, Iakovlieva je napisala da je do sada šest puta testirala ovaj trik te kako je do tada radilo. Iako se čini da je imala prijavljenu torbu i nije imala nikakav drugi prtljag, moguće je da je njen uspješni trik bio rezultat toga što su aviokompanije jastuk smatrale ličnim predmetom.

ČITAJ JOŠ:  Blizankinje dijele Facebook profil, telefon, hranu i momke!
GODISNJICA
MARKETING