Trivić o pozivu vladajuće koalicije u RS: Nismo naivni da nasjedamo na ovakve “ponude”

Trivić o pozivu vladajuće koalicije u RS: Nismo naivni da nasjedamo na ovakve “ponude”

Narodni front se neće odazvati pozivu vladajuće koalicije za razgovor na temu učešća na izborima. Ovaj poziv smatramo krajnje licemjernim jer su te iste stranke vladajuće koalicije, sve do jedne, ušle u proces prijave za izbore koje je raspisala Centralna izborna komisija, poručila je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

– Prije mjesec dana sam na pitanje novinara po kojem zakonu ćemo se prijaviti na izbore rekla „po Dodikovom sigurno nećemo“ i ostali smo na tim stajalištima. Jasno je da im opozicija treba da posluži da bi se iza nas sakrili, odnosno kako bi imali alibi za njihovo učešće na raspisanim izborima.

S obzirom na to da im proces gutanja žabe nije bio dovoljno obrazloženje za laži koje su sve ovo vrijeme plasirali u vezi Dodikovog Izbornog zakona, sada su se sjetili opozicije. Naravno da nismo naivni da nasjedamo na ovakve „ponude“. Hod od busanja u prsa „junačka“ sa Dodikovim izbornim zakonom, preko gutanja žaba i krokodila do poziva opoziciji više je nego jadan. Prosto ne postoji bolja rije – navela je.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica