Tropico band oduševio zeničku publiku (FOTO)

Sinoć je zenička javnost imala priliku uživati u nastupu popularnog Tropico banda, a koji je okupio veliki broj svojih obožavatelja što je rezultovalo prepunim Restoranom Trubadur.

Svojim pjesmama poput ‘Zauvek tvoj’, ‘Misliću na tebe’, ‘Evo ti sve’ i drugih popularnih hitova oduševili su sve one koji su došli svjedočiti ovom nesvakidašnjem nastupu, a dobar provod trajao je dugo u noć.

Osim svojih veoma slušanih pjesama, momci iz Tropico banda dodatno su atmosferiu zagrijali  interpretacijom sključivo najvećih hitova sa estrade, a koje je zenička publika zajedno u glas pjevala sa njima.

Uistinu jedinstveni Tropico band priredio je mnogobrojnim Zeničanima i Zeničankama nezaboravan provod, a definitivno će i momci iz benda  sa sobom ponijeti isključivo pozitivne impresije sa nastupa iz Zenice.

Valja istaći kako je u pauzama prisutne zabavljao Trio band, a kako je to izgledalo sinoć u Trubaduru pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića. Sve fotografije uskoro očekujte i na našoj Facebook stranici.

[flagallery gid=494]