TUČA U BIH: Dvojica ubodena nožem, trećem u tuči povrijeđena šaka

policija

Trojica muškaraca povrijeđena su u tuči u Bratuncu od kojih su dvojica zadobila ubodne rane nožem, a treći ima povredu šake.

Kako nezvanično saznaju “Nezavisne novine”, u sukobu su učestvovali Radivoje S. , Milan B. koji su zadobili povrede nožem kao i Dušan G. koji ima povredu ruke.

Policija je za ovaj sukob saznala nakon što su se muškarci ljekarima javili radi ukazivanja pomoći.

Naime, prvo se u ponedjeljak oko 23 časa u Dom zdravlja u Bratuncu javio Milan B. iz Bratunca zbog zadobijenih povreda od nepoznatih lica.

Nakon nekoliko časova, odnosno oko 00,40 časova, Policijskoj stanici Bratunac je prijavljeno da su se radi ukazivanja ljekarske pomoći i u Domu zdravlja u Srebrenici javila druga dvojica aktera sukoba.

Radivoje S. i Dušan G. su zbog zadobijenih povreda, upućeni na dalje liječenje u JZU Bolnica Zvornik.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, Policijski službenici PS Bratunac su postupili po navodima prijave te izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, kao i preduzeli sve druge zakonski predviđene mjere i radnje na rasvjetljavanju prijavljenog događaja.

“Policijski službenici su juče uhapsili R.S. iz mjesta Skelani, opština Srebrenica, po raspisu o traganju Policijske stanice Bratunac, a zbog osnova sumnje da je počinilo krivična djela izazivanje opšte opasnosti i tjelesna povreda”, navodi se u saopštenju policije.

Kako dodaju o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji, a nakon toga i dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Prethodni članakStravičan sudar autobusa i automobila u BiH, poginula jedna osoba
Sljedeći članakOKOM KAMERE: Muharem kupuje bijeli luk zbog uroka