Portal 072info

TUGA! Aco Pejović doživio porodičnu tragediju

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Aco Pejović izgubio je brata jer doktor koji je vodio trudnoću njegove majke nije vidio da ona nosi blizance, što je dovelo do tragičnog ishoda.

Uprkos mirnom odrastanju, njegovu porodicu zatekao je nemili događaj 1976. godine, kad je njegova majka, koja je nosila blizance, greškom ljekara donijela na svijet samo jedno dijete.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Mada je i tada postojao ultrazvuk, čuveni ljekar iz Beograda nije vidio da je riječ o dvije bebe i ta katastrofalna greška dovela je do tragičnog ishoda jer se jedna beba bukvalno ugušila. Brat koji je uspio da preživi imao je samo kilogram i četiristo grama na rođenju, a dobio je ime Radojica, po čuvenoj narodnoj epskoj pjesmi „Mali Radojica“, o čijoj je hrabrosti i izdržljivosti ispjevana legenda. Vremenom sam to prihvatio kao Božju volju. Ne pitam sebe šta bi bilo kad bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu da učinim za njega – zapalim mu svijeću kada odem u crkvu. E, sada, ne znam da li je to u redu ili nije, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali svijeća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba cijeniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zato smo svi mnogo pazili mlađeg brata, koji je danas momčina od dva metra i bavi se košarkom u našem rodnom gradu – ispričao je pjevač u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Aco Pejović je, inače, odrastao sam u prigradskom naselju Kolovrat, sa četiri godine starijim bratom Predragom i šest godina mlađim Radojicom.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 6
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

ACO PEJOVIĆ ZAPJEVAO NAKON OSAM MJESECI PAUZE: Preležao sam koronu

072info.com

PRELEŽAO KORONU I SMRŠAO 13 KILOGRAMA: Aco Pejović otkrio detalje borbe!

072info.com

Poznati estradni menadžer umro od koronavirusa

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6