Portal 072info

Tuka poslao poruku navijačima u BiH

Amel Tuka, naš najbolji atletičar nije se uspio plasirati u finale Olimpijade u Riju.

On je nakon sinošnje trke u kojoj je zauzeo četvrto mjesto, putem svog zvaničnog Facebook profila poslao poruku svim navijačima u našoj zemlji.

“Hvala puno na podršci koju ste pružali meni i cijelom Olimpijskom timu, a pogotovo hvala na ovoj velikoj podršci poslije trke, puno mi to znači od vas! Hvala svima koji ste ostali budni da biste gledali moju trku, ponosan sam na vas”, napisao je Tuka, te dodao:

“Idemo dalje, ovo je bila samo jedna od stotine trka koje ću imati u svojoj karijeri, ako Bog da, samo da me zdravlje služi! Ono što mene uvijek drži čvrsto na nogama je činjenica da vam nekad Dragi Bog podari uspjeh i tako vas stavi na veliko iskušenje, a ponekad vam i ne da baš uspjeh, ali vas time opet stavlja na iskušenje…ostaju samo oni koji čvrsto vjeruju. Iskrene čestitke svim momcima koji su sinoć ušli u finale, zaista su to zaslužili, sve do jednog! Hvala jos jednom od srca svima, ponosan sam na svoje Bosance i Hercegovce uvijek, voli vas vaš Amel! RUKA MI NA SRCU, A U SRCU GRB!”.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak