Tukla se sa sestrom nasred ulice, a sada joj je to ok: Edita normalizuje nasilje, poznati influsenser nije mogao da šuti

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevačica Edita Aradinović i njena sestra i koleginica Indira Indi Aradinović nedavno su se žestoko potukle nasred ulice, a video tuče dospio je u javnost.

Sestre Aradinović ovakvim ponašanjem prekršile su Zakon o javnom redu i miru. Za ovo djelo vrijeđanje drugog i vršenje nasilja nad drugom osobom postoji novčana kazna od 20.000 do 100.000 dinara ili kazna zatvora od 10 do 30 dana.

  • Ko izazivanjem tuče ili učestvovanjem u njoj narušava javni red i mir – kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana – stoji u Zakonu o javnom redu i miru.

Edita Aradinović se nakon incidenta sa sestrom oglasila na svom Instagramu.

  • Braćo i sestre. Drugari i drugarice, dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo, al valjano, pošto smo ovdje kao dvije pijanice ispred super marketa. Bilo kako bilo ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po srijedi za to stvarno treba da vas boli patka. Uživajte, volim vas – napisala je pjevačica, da bi danas istakla da joj je žao zbog haosa koji se dogodio.

Nasilje je naljutilo poznatog crnogorskog influensera Raduna Bakića, koji je na Instagram profilu opleo po Aradinovićevoj.

Bakić je bio šokiran da je pjevačica, kako on kaže, isprva pokušala da opravda nasilje i prikaže ga kao sastavni dio života, prenosi Blic.

  • Tužno mi je što od ovog pravi foru i zezanje i normalizuje bilo kakvo nasilje – napisao je Radun na Instagramu.
GODISNJICA
MARKETING