Portal 072info

TUMOROM ZARAĐUJU MILIJARDE: Farmaceuti zgrću bogatstvo na raku, a lijek uopšte nemaju!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako efikasni lijekovi protiv kancera ne postoje, farmaceutsku industriju ništa ne sprečava da na liječenju pacijenata godišnje zaradi i do NEVJEROVATNIH 124 milijarde dolara.

Narodna poslovica da, dok jednom ne smrkne drugom ne svane, dobija u ovoj priči monstruoznu dimenziju i graniči se sa morbidnim i odvratnim.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Farmaceutska industrija prema nekim procjenama zaradi na liječenju oboljelih pacijenata NEVJEROVATNIH 124 milijarde dolara svake godine! Cifra je utoliko nevjerovatnija ako se zna da efikasni lijekovi za rak u suštini i ne postoje; kako je to uopšte moguće, nije nešto čime ćemo se danas baviti; na to, uostalom, stručna javnost treba da da svoj odgovor, i vjerovatno ga neprestano i daje.

Na kraju krajeva, malo je vjerovatno da lijek postoji ali da se skriva; ovo kažemo za slučaj da ste ljubitelj teorija zavjere i da ste na to prvo pomislili.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako mislite da se u Americi liječite od kancera, morate godišnje da izdvojite nešto više od 100.000 dolara samo za lijekove; dakle, u ovu cifru nisu uračunati troškovi hemoterapije i ljekara. Tamo je rak najskuplja bolest za liječenje po čovjeku, a slično je i u drugim zemljama, pa i kod nas.

Šta više, i samo liječenje hemoterapijom može da izazove tumor (piše malim slovima kao upozorenje), pa zato ako uzimate ovu terapiju za jednu vrstu tumora postoji velika vjerovatnoća da će vam se razviti tumor na nekom drugom mjestu. To znači da ostajete klijent i farmaceuta i bolnica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Drugim riječima, upadate u vrzino kolo iz koga se teško izlazi.

Budućnost, osim ako se ne desi čudo i lijek se otkrije, nije nimalo svijetla. Svjetska zdravstvena organizacija tvrdi da će se broj oboljelih do 2030. godine udvostručiti, a danas godišnje oboli oko 14 miliona ljudi; a medicinska istraživanja koja su obavljena u Sjedinjenim Državama pokazuju da će oko 47 odsto građana ove zemlje razviti neki oblik raka u toku životu. Dakle, samo u SAD se radi o brojci od oko 157 miliona ljudi. Mušterija.

A nije uvijek bilo tako crno. Prije samo sto godina, brojke su bile potpuno drugačije, pošto je tada samo tri odsto ljudi obolijevalo. Savremeni život i prije svega prehrana očito uzimaju svoj danak u krvi. Cijena koju “moramo” da platimo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ili ne moramo? Bolje spriječiti nego liječiti, kaže naš narod. Zato se informišite koja je hrana kancerogeona i prestani da je jedete. I počnite da kupujete domaći, organski paradajz. Za početak.

Telegraf

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)