TUŽNA ISPOVIJEST TRUDNE ZVIJEZDE: Momak me je tukao, odala sam se alkoholu!

Jovana Dejić bila je jedna od “Pinkovih zvijezda” koja je obilježila subotnju emisiju ovog muzičkog šoua. Iako je u podmakloj trudnoći, ona je rekla da je život nije uopšte mazio. 

Bila sam u vezi sa čovjekom koji me je zlostavljao i fizički i psihički. Nikada ga nisam prijavila, iako sada znam da je trebalo, jer sam kao i svaka zlostavljana žena mislila da je problem u meni. I kada sam htijela da ga prijavim, poslije tri dana bih pomislila kako sam pogriješila i kako me, možda, ne bi udario da nisam rekla ili učinila nešto u tom trenutku, i tako u nedogled – rekla je Jovana u interjuu za “Alo!“, i nastavila:

– Osim toga, moj život je obilježila i borba sa alkoholizmom. Nisam mogla da zamislim izlazak bez alkohola i opijala sam se svakog vikenda. U tom periodu života dotakla sam dno – iskrena je pjevačica.

Budući da u gradu u kome živi ne postoji institucija kojoj bi mogla da se obrati za stručnu pomoć pri odvikavanju, Jovana je spas našla u razgovoru sa psihologom i ljubavi najbližih.

– Kada sam okončala burnu emotivnu vezu i shvatila da imam problem sa alkoholom, pomoć sam našla u razgovorima sa psihologom i beskrajnoj podršci porodice – objasnila je ova “Pinkova“ zvijezda.

Trenutno je u šestom mjesecu trudnoće, ima novog emotivnog partnera i raduje se daljem toku takmičenja.

– Snimanje emisije umije poprilično da se oduži, a u šestom mjesecu trudnoće stajanje na štiklama po cijeli dan je mnogo naporno, ali i vrijedno truda. Ovo je mene jedno divno iskustvo i kakav god bio dalji ishod takmičenja, meni je najbitnije da sam sada druga žena i da sam pronašla svoj mir – zaključila je Jovana.