Portal 072info

TUŽNO: Dvogodišnji sin usta na usta hrani bolesnu majku

djecak-usta-na-usta-hrani-paralizovanu-majku-koja-se-probudila-iz-duboke-kome

Izuzetno tužno, dirljivo i hrabro je gledati kako dijete od dvije godine grani voj ubolesnu i paralizovanu majku. Ovo izuzetno jedan veliki simbol ljubavi između majke i djeteta. Ovaj prekrasni dvogodišnii dječak žvače hranu i usta na usta hrani svoju paralizovanu majku koja je prikovana za krevet nakon što se probudila iz kome, prenosi Oslobođenje.ba. 

Majka, Zhang Rongxiang u komi je završila nakon što je bila trudna sa Gao Qinbao kada ju je teška saobraćajna nesreća prije tri godine ostavila u dubokoj komi. 

Veliko čudo se desilo. Nakon što su svi doktori saopćili njenom mužu da se nikada neće oporaviti, shvatili su da je trudna i da je beba nekim čudom preživjela traumu i da će ostati živa. Narednih pet mjeseci Gao Dejin se brinuo za svoju suprugu sve dok doktori nisu bili u mogućnosti da obave carski rez i da donesu bebu na ovaj svijet, te ispitaju sve njene mogućnosti nakon nesreće. 

Tada jedan naleni dječak je 24 sata provodio uz svoju majku, i dan i noć, da bi se još jedno čudo desilo u mjesecu maju ove godine. Na prvi zvuk njegovog glasa, njegova majka se probudila iz kome. 

Pored toga što samo može gutati hranu, nije u stanju i mogućnosti da je žvače i da bi izbjegla bolničku hranu, jede svakodnevnu hranu koju prethodno sažvače njen maleni sin, a zatim joj je daje usta na usta, da bi bar malo u sebe unijela zdravih sastojaka. 

Po prenošenju Yangtze Evening Post-a, porodica preživljava od socijalne, te pomoći rodbine i prijatelja i nisu u mogćnosti da zarađuju.

 

Podijelite članak