Portal 072info

TVRĐAVA VRANDUK: Spektakularni koncert Amele Zuković (20.08.)

U organizaciji Foruma građana “Vranduk”, a u sklopu manifestacije ‘Vrandučko ljeto’, u prostorima tvrđave Kraljevskog grada Vranduk, oko osam kilometara od Zenice, upriličit će se koncert popularne bosanskohercegovačke pjevačice Amele Zuković.

Ova popularna pjevačica i vlasnika velikih hitova koju nismo u prilici slušati i gledati tako često kako u Zenici tako i okolini, upravo će 20. avgusta za sve ljubitelje njenih pjesama upriličiti nesvakidašnji koncert. Kako je najavila, bit će to koncert koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri rijetko priređivala svojoj publici, što je dovoljan pokazatelj kako sve posjetioce očekuje više nego odličan provod.

Svi zainteresovani ulaznice po cijeni od 5 KM za ovaj spektakl u tvrđavi mogu kupiti neposredno pred početak samog nastupa koji je predviđen u 19.00 sati, kao i u Caffe-u Odžak.

Osim popularne Amele Zuković, za sve posjetioce obezbijeđen je i revijalni dio programa u kojem će vas zabaviti Emina Sinanović – članica KUD ‘Preporod’, Kenan Dervišević – javnosti poznatiji po svom sudjelovanju u šou ‘Prvi glas sevdaha’, Kanita Karić i drugi interesantni gosti.

Kada govorimo o muzičkom dijelu programa, isti će obogatiti i Delić Nadira kako i Hrustić Emina koja je odnijela pobjedu u mlađoj kategoriji takmičenja “Prvi glas sevdaha”, te odnijela pobjedu na Festivalu sevdaha u Vranduku, a sve to uz pratnju Pere Gudelja.

Organizatori ističu kako će svi posjetioci moći po promotivnim cijenama kupovati jela sa roštilja i pića.

Vidimo se, tvrđava Kraljevskog grada Vranduk, srijeda – 20. avgust sa početkom u 19.00 sati! Cijena ulaznice: 5,00 KM!

Podijelite članak