U Beču Balkance na vakcinaciju nagovaraju poklon bonom u javnoj kući

Screenshot 3 25
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Korisnici se mogu vakcinisati svakog ponedjeljka u novembru od 16 do 22 sata, a u ponudi su sve odobrene vakcine.

Nakon vakcinacije u crkvama i džamijama, u Beču je najjednostavniji način zaštite od smrtnog ishoda zaraze koronavirusom odnedavno dostupan i u jednoj javnoj kući.

Poznati bečki bordel Funpalast od sljedećeg mjeseca omogućava vakcinaciju u svojim prostorijama, a korisnike bordela koji se žele vakcinisati čeka i poklon bon od 30 eura za usluge po izboru.

ČITAJ JOŠ:  BiH na trećem mjestu po najboljoj epidemiološkoj slici nakon Bugarske i Albanije

Ponuda se zove ‘Duga noć vakcinacije’, a direktor operatera Funpalasta Christoph Lielacher ima i savjet za korisnike koji se brinu da će imati problema s partnerima zbog vakcinacije u bordelu.

‘Samo im recite: ‘Dušo, danas sam se vakcinisao kod spomenika Gustavu Klimtu (koji se nalazi ispred bordela)’, savjetuhe Lielacher.

Korisnici se mogu vakcinisati svakog ponedjeljka u novembru od 16 do 22 sati, a u ponudi su sve odobrene vakcine.

Ideju je osmislio menadžer bordela Peter Laskaris te tvrdi kako je do ideje došao pomno proučavajući statistiku vakcinacije.

ČITAJ JOŠ:  Udruženje BH Novinari savjetuje medijske radnike kako postupiti u slučaju otkaza

Zaključio je da su deficitarne skupine, kod kojih su statistike vakcinacije najniže, muškarci porijeklom iz drugih zemalja, osobito s Balkana.

‘Savršeni smo za ovu akciju, jer kod nas su vikendi kao u Beogradu ili Istanbulu’, kaže Laskaris za Kurier, a prenosi Tportal.

Naravno, bordel se nada da će ovom akcijom vratiti i dio izgubljenog prometa, koji im je zbog koronavirusa pao za gotovo 50 posto.

GODISNJICA
MARKETING