Portal 072info

U BiH niče veliki retail park, prostirat će se na 20.000 kvadratnih metara (FOTO/VIDEO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Retail Park će se prostirati na 20.000 m2. Nalazi se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU

Centrum trade iz Banjaluke kupio je skladišta bivšeg Vodoprivrednog preduzeća “Sava” Bosanska Gradiška kod banjalučkog mosta, gdje će graditi moderni prodajni centar.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Retail Park će se prostirati na 20.000 m2. Nalazi se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU.

U planu je i izrada kružne saobraćajnice kojom će biti omogućen brz i lak prilaz parkingu Retail Parka. Pozicioniran je u neposrednoj blizini velike tržnice neprehrambene robe koja je u najvećoj mjeri shopping destinacija kupaca iz EU, kao i 4 supermarketa gdje se snabdjeva domaće stanovništvo.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Jedini je Retail Park na teritoriji koja se prostire od Zagreba do Slavonskog Broda, a svojom blizinom interetsantan je za kupce koji žive na teritoriji između ova dva hrvatska grada.

Evropski projektanti koji su angažovani na izradi projekta Retail Parka vodili su se idejom prostora koji bi zadovoljio sem potrebe za svim vrstama kupovine, i želju za porodičnom zabavom, ostavivši pri tome veliki dio zelenih površina za slobodne aktivnosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Tako da će svojim ambijentom i ponudom Retail Park postati odredište cjelodnevnog zadržavanja u toku kojeg će kupci imati priliku za dnevnu, sedmičnu i vikend kupovinu upotpunjenu različitim vidovima zabavnog sadržaja.

Veliki broj prodavnica, bioskop, dječije igraonice, restoran i kafići, zajedno čine da odlazak u kupovinu postane vrhunska zabava.

Prodavnice poznatih domaćih i svjetskih brendova pružiće posjetiocima uvijek aktuelne modne i sportske kolekcije odjeće i obuće, kao i bogat izbor kozmetike.

Kako bi se kupovina mogla odnositi na kompletnu porodicu ali i dom, sem odijevanja, na raspolaganju će biti i odličan izbor asortimana Home centra koga čini tehnika, rasvjeta, posudje i home dekor.

Ponuda za opremanje doma proširena je i kompletnim asortimanom za uređenje doma, poput mašina i alata, fasada, boja i lakova, keramike i sanitarija, stolarije, odnosno, Retail Park će činiti kompletna ponuda asortimana za gradnju, opremanje i uređenje doma.

Vrtnim centrom, asortiman je sa doma proširen i na vrt i okućnicu. Jedan dio Retail Parka odnosiće se i na najmlađe, biće zastupljene i različite vrste igračaka za sve uzraste.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Raznovrsni oblici zabavnih sadržaja, poput bioskopa, dječijih igraonica i zelenih površina bit će na raspolagnju kupcima kao sadržaj za cjelodnevnu animaciju.

Restoran sa raznovrsnom kuhinjom kao i tematski kafići svojom uslugom pružiće osvježenje i predah od zabave i šopinga.

Sadržajem koji nudi, dobrom pozicijom kao i pristupačnošću svoje lokacije sa svih putnih pravaca koji prolaze kroz Gradišku, ovaj Retail Park u kratkom roku postaće ne samo mjesto dobre kupovine već i odredište vrhunske zabave za cijelu porodicu. Otvaranje bi trebalo biti 2021. godine, prenosi Moja Gradiška.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 41
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6