Portal 072info

U centru Sarajeva napao ga čopor tornjaka, fotografije su toliko strašne da ih je Facebook odmah cenzurisao!

macici 696x460 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Možda bismo je trebali objaviti u predizbornoj kampanji u punoj veličini na onom bilbordu koji nastojimo uplatiti u ponedjeljak – poručio je Damir Nikšić u svom FB postu

Stalna muka građana Sarajeva, naručito pojedinih općina, traje godinama, unatoč silnim organizacijama ljubitelja životinja, novcu uloženom u azile, promašenim promotivnim kampanjama, beskrajnim obećanjima, posebno pred izbore – da će psi lutalice biti sklonjeni sa ulica glavnog grada, a njegovi građani njima koračati bez straha.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svaki novi slučaj napada (polu)bijesnih životinja na stanovnike Sarajeva zorno, po ko zna koji put, potvrđuje da od toga nema ništa. Tome u prilog ide i jedna od posljednih Facebook objava poslanika u Skupštini KS Damira Nikšića, uključujući i priložene fotografije na kojima se vide krvave posljedice napada čopora pasa lutalica koji je nedavno doživio jedan Sarajlija.

Fotografije su očito bile prestrašne prema pravilima Facebooka, toliko da su neke od njih odmah cenzurisane!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Danas nam je u grupi pisao jedan od osnivača pokreta i naš kandidat za vijećnika u Opštini Centar.
Živi u ulici Zaima Šarca, odmah iznad bolnice Koševo. Jutros je izveo psa u šetnju ispred zgrade i napao ih je čopor pasa lutalica. Zapravo čopor od petnaestak tornjaka koji godinama napadaju prolaznike (jedna djevojčica je nakon napada tog čopora dobila dijabetes). Brojni su napadi tog čopora zadnjih desetak godina.

Rješavanje problema uličnih pasa je veliki problem u opštini Centar. Ako mislite da kandidati ESPo-a nisu dovoljno motivisani da riješe ove probleme, pogledajte ove fotografije. (Vidim da je FB već cenzurisao jednu. Možda bismo je trebali objaviti u predizbornoj kampanji u punoj veličini na onom bilbordu koji nastojimo uplatiti u ponedjeljak.) – poručio je Damir Nikšić u svom FB postu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Više s weba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 9
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

BiH: Na ulici pronađena ručna bomba!

072info.com

NESREĆA U BIH: Automobilom udario biciklistu, prevezen u bolnicu

072info.com

Abdulah Skaka: Sarajevo će imati bolji novogodišnji doček od New Yorka

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)