Portal 072info

U emisiji “Nikad nije kasno” večeras gošća atraktivna Rada Manojlović

Na OBN-u se nastavlja nova sezona showa Nikad nije kasno, koji osvaja svojom toplinom. Od 20:55 sati večeras vidjet ćete raspjevane veterane, a specijalna gošća je šarmantna Rada Manojlović.

Na velikoj sceni svoju će sreću okušati osam novih kandidata. Da žiriju nije lako odlučiti tko od talentiranih pjevača zaslužuje naredni krug svjedoči i sam Žika Jakšić koji je na snimanju ovotjedne emisije bio na velikim mukama.

Naime, ponesen fantastičnim nastupima talentiranih, ali i atraktivnih kandidatkinja, Žika Jakšić se našalio i kazao kako će neke usvojiti samo kako ne bi morao donositi teške odluke.

Pored žena, i muškarci su ovoga puta sjajno pjevali, pa se na repertoaru našlo od svega po malo: od Magazina pa sve do Halida Bešlića. Pored pjevanja veterani znaju i kako upotrijebiti svoj životni šarm, tako da su odluke još i teže.

Saši Miloševiću Maretu i Žiki Jakšiću će tako, pored publike i orkestra, u odabiru najboljih pomoći i atraktivna Rada Manojlović. Mlada se pjevačica jednog trenutka i iznervirala, a zašto možete pogledati ako budete uz TV prijemnike večeras nakon serije Elif i prisustvujete velikom spektaklu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box