U emisiji ujedinili sina i majku nakon sedam godina, a on uradio nešto što ne bi niko normalan! (VIDEO)

Podijelite vijest

Libanska televizija u svojoj emisiji posvećenoj rješavanju porodičnih problema nije uspjela da uspostavi mir u jednoj porodici koja je gostovala u jednoj od poslednjih epizoda.

Producenti emisije ispričali su kako se tinejdžer dugo opirao susretu s majkom u emisiji, ali je ipak pristao da učestvuje u emisiji koja ide uživo. Prema izvještaju lokalne televizije 15-godišnji Ahmed krivio je svoju majku jer ga je odvojila od oca pod optužbom da ju je psihički zlostavljao, prenijela je “Al Arabya”. Majka je sinu ispričala šta se dogodilo na sudu tokom razvodne parnice.

– Njegov otac me je napao pred sudijama – rekla je, a to je, čini se, još više razljutilo njenog sina. Kada je on pokušao opravdati ponašanje svog oca, ona mu je odgovorila da zvuči poput “pijanog tinejdžera”. I tu je Ahmed puknuo, skočio na sto do svoje majke i udario je nogom. Voditelj emisije pokušao je da ga uhvati i zaustavi, ali nije uspeo da spriječi udarac. U smirivanje situacije uključilo se još gostiju koji su bili za stolom, a voditelj je nakon svega rekao kako će riješiti njihov problem.

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u priloženom videu!

Statusmanija.com