Screenshot 6 6
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 5, 2021 @ 14:15
KATEGORIJA: Crna Hronika
FIXGEHALT

Čak 12 mladića su osumnjičena za grupno silovanje 15-godišnje djevojke u gradskom parku u Hamburgu u septembru 2020.godine. U javnost sad izlaze novi detalji o okrutnom zločinu. Za sada su svi mladići na slobodi, piše njemački RTL.de.

NER FIT

Policija je prvobitno identificirala i osumnjičila petoricu mladića, a kasnije su pronađeni 20-godišnji blizanci koje se također sumnjiči za silovanje 15-godišnjakinje.

Sada se vodi istraga protiv čak 12 osumnjičenih mladića između 16 do 20 godina.

Liddy Oechtering, glasnogovornica hamburškog javnog tužitelja rekla je kako je jedan od osumnjičenih u međuvremenu bio u pritvoru, ali je potom ponovno pušten.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– U ovom trenutku svih 12 osumnjičenih su na slobodi – rekla je glasnogovornica javnog tužitelja. Nije navela porijeklo osumnjičenih mladića, prenosi Fenix-Magazin.

Silovanje trajalo dva i pol sata

Prema pisanju Bilda, djevojka je 19. septembra 2020. godine bila na rođendanskoj proslavi u gradskom parku. Bila je pod utjecajem alkohola kad ju je grupa mladića srela oko 23.15 sati. Mladići su je odvukli na osamljeno mjesto i silovali je čak dva i pol sata. Pustili su je tek  u 01:45 sati a potom su je opljačkali pa pobjegli.

Policija je javno tražila svjedoke i posebno se raspitivala o videosnimkama s mobitela koje su ljudi snimili na rođendanskoj zabavi. Osim toga, istražitelji su pregledavali video zapise s nadzornih kamera i dobivali informacije od posjetitelja gradskog parka. Nakon pretresa kuća osumnjičenih, policija im je oduzela mobitele.

– Istražitelji još provode istragu – rekla je glasnogovornica javnog tužitelja u Hamburgu.

LIDER