U HRAMU ZENIČKE KOŠARKE: OKK Čelik u subotu sa KK Promo u renoviranoj dvorani Bilmišće

Želimo obavijesti sve naše navijače i ljubitelje košarke da domaću utakmicu OKK “Čelik” – KK “Promo” Donji Vakuf, u okviru 17.kola “A1Lige” igramo u dvorani na Bilmišću u subotu 27.2.16. u 20h.

Zbog početka priprema Davis Cup teniske reprezentacije, koje će se održati sljedeće sedmice, nismo bili u mogućnosti odigrati ovaj jako bitan meč u zeničkoj Areni.

Sportski ili ne, naši gosti iz Vakufa nisu željeli prihvatiti ponuđeni jedini slobodni termin, koji smo mogli obezbjediti u dvorani Bilmišće, iako smo sve potkrijepili dokazima o zauzetosti dvorana.

Tako da se ovim putem želimo zahvaliti g. Aliji Porča koji je ispred NS/FS BIH kao glavni organizator turnira klubova ženske Premijer Lige (koji se igra u subotu i nedjelju) našao razumijevanja da nam ustupi nekoliko sati pretrpanog rasporeda, da bi mogli odigrati ovaj jako bitan meč za naš Klub. Zahvaljujemo se i ljubaznom osoblju srednje Tehničke škole na Bilmišću na ukazanoj susretljivosti i profesionalizmu.

Ovo je jedan svijetli primjer kako se sportski kolektivi, radnici i ljudi koji su zaduženi za sportsku infrastrukturu trebaju pomagati i držati zajedno za dobrobit Zeničkog sporta.

Dvorana na Bilmišću, hram zeničke košarke, renovirana je i budi lijepa sjećanja na “legendarne košarkaške subote”.

Zato Vas pozivamo da dođete u subotu u 20h i pomognete našim momcima da dobiju ovu utakmicu, utakmicu sezone i ostave ekipu Promo Donji Vakuf iza sebe na tabeli.

Dođite i podržite nas jer ovi momci to zaslužuju.

Samo Čelik!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE