U INAT KARLEUŠI Ceca pomaže Vanji Knežević da snimi pjesmu

Kako su ispričali izvori bliski mladoj pjevačici, prijatelj njene porodice iz Banjaluke prije dvije sedmice je navodno stupio u kontakt sa folk divom i zamolio je da pomogne Kneževićevoj, kroz savjete, preporuku ili na neki drugi način, prenosi Kurir. Ceca je navodno obećala da će dati sve od sebe i vrlo brzo je to i realizovala. Pozvala je svoje saradnike i pitala ih da li bi neko uradio pjesmu za Vanju, što su oni objeručke prihvatili. Tako je Kneževićeva za samo nekoliko sedmica, od izbačene takmičarke na korak od toga da postane zvijezda! Pjesma za nju je navodno već spremna i oni koji su je čuli u studiju kažu nam da je velika vjerovatnoća da će biti pravi hit.

Inače, Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gdje je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala.

Podsjetimo, Kneževićeva je u žižu javnosti dospjela sredinom marta kada je emitovana epizoda “Zvezda Granda” u kojoj se rasplakala zbog komentara Jelene Karleuše, jedne od članica žirija pomenutog takmičenja.

Tada su gledaoci burno reagovala i iskazali podršku Vanju kroz objave na društvenih mrežama, što je ona podijelila na svojim profilima. To je zasmetalo Karleuši koja je zatražila da mlada Banjalučanka bude izbačena iz takmičenja, što je Saša Popović i učinio. Kolika se bura digla zbog cijele situacije pokazuje i to što je prvi čovjek Granda morao da se pojavi u jutarnjeg programu da razjasni šta se sve dogodilo i zbog čega je morao da povuče drastične poteze, prenosi Expresstabloid.

Prethodni članakHEROINE COVID BOLNICA – Mersiha Hasanović: Kada neko od nas potone drugi ga izbavlja
Sljedeći članakPRVI SUSRET MARIJE I JELENE NAKON SUKOBA: Došle danas na snimanje Zvezde Granda, evo šta se dešavalo!