Portal 072info

U NAJAVI SNIJEG I MINUSI: Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje do petka

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U naredna tri dana, vremenska prilike će biti sljedeće:

U srijedu, 10.12.2014. u Bosni oblačno sa slabim snijegom prije podne. U većem dijelu Hercegovine malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije poslije podne. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Jutarnja temperatura zraka od – 4 do 1, na jugu do 5, a najviša dnevna temperatura od – 1 do 3, na jugu do 10 stepeni.

U četvrtak, 11.12.2014. u Bosni oblačno, po kotlinama sa maglom. U Hercegovini sunčano uz umjerenu naoblaku. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od – 5 do 0, na jugu do 5, a najviša dnevna temperatura od 1 do 4, na jugu do 12 stepeni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U petak, 12.12.2014. se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama sa maglom i niskom naoblakom prije podne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera, poslije podne u skretanju na jugo. Jutarnja temperatura zraka od – 5 do – 1, na jugu do 5, a najviša dnevna temperatura od 1 do 6, na jugu do 12 stepeni.

Tuzlanski.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME