U NOVOM RUHU: Svečano otvorenje Starog sata u subotu!

Sponzorisana objava
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Zenički ugostiteljski objekat ‘Stari sat’ svojim posjetiocima od svog otvorenja davne 2002. godine nudi ugodan i prijatan ambijent, bilo da želite uživati u jutarnjem, dnevnom ili pak večernjem opuštenom izlasku sa prijateljima, a svojim enterijerom i novoadaptiranom baštom idealan je i za poslovne sastanke.

Jedan od vodećih objekata u Zenici svakako je idealno mjesto bilo da želite uživati u vikend provodima do kasnih sati, a isključivo urbani bendovi i umjetnici koji nastupaju u Starom satu ovaj ugostiteljski objekat sa razlogom izdvajaju od drugih.

Kratka pauza koja je bila idealna za uređenje enterijera donijet će dosta inovacija u odnosu na dosadašnje poslovanje Starog sata, budući da će nova vlasnička postava ovog objekta svojim posjetiocima obezbijediti najbolje zabave u gradu, ne ugrožavajući epitet urbani objekat.

Pažljivo definisane cijene pića, idealna lokacija, ugodno osoblje, novo ruho i vlasnička struktura pružit će vam ugodne trenutke provedene u ovom elitnom zeničkom ugostiteljskom objektu.

Svečano otvorenje Starog sata biće upriličeno u subotu od 12.00 do 15.00 sati, a gdje će gosti sa zvanicama moći svjedočiti svečanom otvorenju i ulasku u novo i drugačije poslovanje ovog ugostiteljskog objekta.

Uvjereni smo kako ćete i vi biti dio velikog broja zeničke javnosti koja će svakodnevno posjetiti Stari sat i uživati u svakom trenutku provedenom u atmosferi koja vlada…