U ovom automobilu poginula je cijela porodica, roditelji, sestra vozača i djeca…

Nersreća
Podijelite vijest

Nesreća se dogodila jutros oko 10 sati kada je automobil “VW polo” u krivini izletio sa puta i sletio u rijeku. Na istom mjestu se nedavno dogodila nesreća, također sa smrtnom posljedicom.

Nersreća
Nersreća


Gojko Vučinić (46), njegova supruga Dragica, sestra Snežana i dvoje maloljetne djece poginuli su jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić u mjestu Savina stena kod Srbovca u opštini Leposavić na sjeveru Kosova.

Porodica Vučinić je živjela u selu Vuča, u opštini Leposavić.

Nesreća se dogodila jutros oko 10 sati kada je automobil “VW polo” u krivini izletio sa puta i sletio u rijeku Ibar. Na istom mjestu se nedavno dogodila nesreća, kada su dvojica marokanskih vojnika, od kojih je jedan poginuo, sletjeli sa puta u Ibar.

Ljekari su odmah izašli na mjesto nesreće i zatekli tri odrasle i dvoje maloljetne djece bez znakova života. Porodica je prebačena u Zdrvastveni centar u Kosovskoj Mitrovici radi pokušaja reanimacije, ali je ubrzo konstatovana smrt.

Prema riječima direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milana Ivanovića, porodica je najvjerovatnije preminula od posledica utapanja.

Istraga o uzrocima nesreće je u toku.